Μια οικογενειακή εταιρεία, που μπορεί να προσφέρει πάνω από 60 χρόνια εμπειρίας και ειδικότητας στα σάλι, τις εσάρπες, τα ponchos, τα καπέλα αλλά και τα ρούχα για μέσα στο σπίτι. Οι συνεχείς επενδύσεις, ο σύγχρονος εξοπλισμός και το καταρτισμένο προσωπικό, συμβάλλουν όλα στην ικανότητα της εταιρείας να ικανοποιεί τις απαιτήσεις των καταναλωτών.

Όταν ο χειμώνας καταφθάνει αναλαμβάνουν δράση τα άνετα και άριστης ποιότητας ponchos μας , γάντια μας και κασκόλ μας. Έχοντας ως σύμμαχο την υφαντική και τη δημιουργικότητα, η εταιρεία Pierre Quioc ικανοποιεί πλήρως την πελατεία της όσον αφορά τα υλικά και τις τάσεις . Η αγάπη μας γι’ αυτό που κάνουμε εμπλέκει πλήρη έλεγχο όλων των σταδίων της παραγωγής , συμπεριλαμβανομένης της σχεδίασης των προϊόντων, την επιλογή νημάτων, το πλέξιμο και το φινίρισμα. Κάθε χρόνο οι σχεδιαστές μας δημιουργούν πάνω από 500 διαφορετικά σχέδια, χρώματα και υλικά.

Στην Quioc, θα βρείτε προϊόντα με λεπτομέρειες στο χέρι καθώς και αμέτρητα προϊόντα ζακάρ στον αργαλειό. Η υφαντική είναι για εμάς μια παράδοση με ρίζες στην αρχαία παράδοση, εμπλέκοντας ειδικές τεχνικές, οι οποίες μας έχουν κάνει γνωστούς. Είναι όμως μια παράδοση ζωντανή και πολύ ενδιαφέρουσα , παίζοντας με τα αμέτρητα δυνατά χρώματα που είναι διαθέσιμα. Η εταιρεία Pierre Quioc, συνδιάζει το μοχέρ με το μπουκλέ αλλά και το κλασσικό μαλλί. Ας μην ξεχάσουμε βέβαια και τη νέα τεχνική των μικρο-ινών και τα εκπληκτικά του αποτελέσματα.

Website:
http://www.quioc.com
Social Media:

Join our newsletter

Ακολουθήστε μας στο mmshowroom


Ακολουθήστε μας στη dyrberg/kern

Like us on Facebook


mmshowroom 1996 - 2021 All rights Reserved.