Η Εταιρία

Η εταιρεία ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥ Μ.ΕΠΕ «Maria Michopoulou Showroom» ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1996.

Είναι επίσημος αντιπρόσωπος σε Ελλάδα και Κύπρο του διεθνούς Danish Fashion Jewelry Brand DYRBERG/KERN Copenhagen, των διεθνών Danish Fashion Accessories Brands UNMADE Copenhagen, BELLA BALLOU, του Γαλλικού Accessories Brand PIERRE QUIOC και του Γερμανικού Accessories Brand SEIDENFELT.

Τα τελευταία χρόνια η εταιρία έχει εντάξει πλέον στη δυναμική της την αντιπροσώπευση των Swedish Fashion Jewelry Brands CAROLINE SVEDBOM, EDBLAD & LILY AND ROSE.


Η έδρα της είναι στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, ενώ το νέο showroom της εταιρείας είναι στο Ελληνικό, δίπλα από το τερματικό σταθμό του μετρό. Η εταιρεία ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥ Μ.Ε.Π.Ε απαριθμεί πάνω από 100 πελάτες χονδρικής σε Ελλάδα και Κύπρο στους οποίους προσφέρει υψηλή ποιότητα υπηρεσιών επενδύοντας σε μακροχρόνιες σταθερές σχέσεις αλλά και αμοιβαίες επωφελείς συνεργασίες.

Ιστορικό


Η Μαρία Μιχοπούλου, μεγάλωσε και ζει στην Αθήνα. Από το 1994-1996 έζησε στη Δανία και της δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσει τη πρωτοποριακή Σκανδιναβική μόδα και κυρίως να έρθει σε επαφή με το διεθνές brand κοσμημάτων DYRBERG/KERN www.dyrbergkern.com

Γυρνώντας στην Ελλάδα τον Ιούνιο του 1996 δημιούργησε τη δική της εμπορική εταιρεία ξεκινώντας σαν αποκλειστική αντιπρόσωπος και εισαγωγέας της DYRBERG/KERN με ανάπτυξη σε Ελλάδα & Κύπρο. Το πάθος της για τη μόδα και η αγάπη της για τη γυναίκα ήταν η κινητήριος δύναμη για να δημιουργήσει στη συνέχεια το δικό της showroom με brands που θα κάλυπταν τις ανάγκες και της πιο απαιτητικής γυναίκας του σήμερα.Από το 1998 έως το 2001 ταυτόχρονα με την DYRBERG/KERN ξεκινάει την αντιπροσώπευση και άλλων fashion accessories brands κυρίως από Γαλλία όπως Lollipos, Ganteb’s κλπ. Το 2001 δημιουργεί το πρώτο κατάστημα λιανικής στην περιοχή της Γλυφάδας με όλα τα brands που αντιπροσωπεύονταν μέχρι τότε.

Το 2002 αποφασίζει να κάνει focus αποκλειστικά στην ανάπτυξη της εταιρείας DYRBERG/KERN, κυρίως λόγω του στρατηγικού πλάνου της Δανέζικης εταιρείας.Το 2003 ανοίγει το πρώτο της concept shop DYRBERG/KERN στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην περιοχή της Γλυφάδας, ενώ από το 2005 και μετά δημιουργούνται S-i-S της εταιρείας D/K στα μεγαλύτερα Department stores της Ελλάδας (Attica Αθήνα, Notos Galleries Αθήνα & Θεσ/νικη, Hondos Center Αθήνα & Θεσ/νικη). Το 2011 ανοίγει το concept shop DYRBERG/KERN στο My Mall της Λεμεσού Κύπρου και το 2012 δημιουργεί ένα νέο concept island στο The Mall of Cyprus στη Λευκωσία.Το 2011 ανοίγει το concept shop DYRBERG/KERN στο My Mall της Λεμεσού Κύπρου και το 2012 δημιουργεί ένα νέο concept island στο The Mall of Cyprus στη Λευκωσία.

Από το 2009 η εταιρεία ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥ M.ΕΠΕ «Maria Michopoulou Showroom» εισάγει και αντιπροσωπεύει πλέον επιλεγμένα brands από όλο τον κόσμο, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα και τη διαχρονικότητα.


Join our newsletter

Ακολουθήστε μας στο mmshowroom


Ακολουθήστε μας στη dyrberg/kern

Like us on Facebook


mmshowroom 1996 - 2021 All rights Reserved.