Η εταιρεία Lavender & Lillie είναι μια νέα εταιρεία με πολυτελή αρωματικά κεριά και προϊόντα περιποίησης για εσάς και το σπίτι σας. Η εταιρεία Lavender & Lillie δημιουργεί σικάτα και ελκυστικά προϊόντα που προκαλούν αναμνήσεις μέσα από τα αρώματά τους, συνδυάζοντας την ομορφιά και τη λειτουργικότητα. Εστιάζει πάρα πολύ στο design και τα προϊόντα της είναι ικανά να μετατρέψουν σε μαγικό ένα χώρο είτε πιο παραδοσιακό, είτε πιο μοντέρνο.

Τα προϊόντα περιποίησης, είναι φτιαγμένα με υλικά υψηλής ποιότητας και είναι πλούσια σε συστατικά που εμπλουτίζουν και θρέφουν την επιδερμίδα. Οι μυρωδιές τους, φέρνουν στο νου μνήμες από διάφορα μέρη του κόσμου αφήνοντας τη φαντασία σου να καλπάσει.

Μυρωδιές οι οποίες δεν αντανακλούν μόνο ταξίδια και μέρη αλλά επίσης, και αναμνήσεις από αυτά. Κάθε μυρωδιά είναι ξεχωριστή και χωρίζεται στο πάνω μέρος, την «καρδιά» και το κάτω μέρος, έτσι ώστε η μυρωδιά να κρατά περισσότερο και να εξελίσσεται με τη χρήση. Στην εταιρεία Lavender & Lillie θα βρείτε αρωματικά κεριά, αρωματικά χώρου, κρέμες για τα χέρια και το σώμα, σαπούνι για το σώμα και τα χέρια καθώς και μπάρα σαπούνι.

Η εταιρεία, χρησιμοποιεί εκχυλίσματα από φυτά, τα οποία έχουν βρεθεί στον εκάστοτε προορισμό κι έχουν εμπνεύσει για το όνομα της κάθε σειράς της συλλογής. Για τη συσκευασία τους χρησιμοποιούν χειροποίητη πορσελάνη με μοναδικές επικαλύψεις, με απλικέ λουλούδια λίλιουμ τοποθετημένα ένα προς ένα.
Website:
www.lavenderandlillie.com/
Social Media:


Join our newsletter

Ακολουθήστε μας στο mmshowroom


Ακολουθήστε μας στη dyrberg/kern

Like us on Facebook


mmshowroom 1996 - 2021 All rights Reserved.