Από αμαζονίτη, μέχρι τυρκουάζ και ροζ χαλαζία, ημιπολύτιμες πέτρες, εκθαμβωτικά διακοσμητικά και κρύσταλλα Swarovski, είναι κάποια από τα στοιχεία που θα βρείτε σε κάθε συλλογή της εταιρείας Orelia. Απολαμβάνουμε να δημιουργούμε κοσμήματα, τα οποία δεν είναι μόνο όμορφα αλλά έχουν και πολύ καλή ποιότητα.

Οι βασικές μας κολεξιόν είναι πλέον επιχρυσωμένες και επικαλυμμένες με ασήμι, ενώ τα πιο ιδιαίτερα κομμάτια μας επικαλύπτονται με ροζ χρυσό και ασήμι. Κάθε σεζόν βελτιώνουμε τη εκάστοτε συλλογή με κάρτες που περιορισμένης διαθεσιμότητας. Είναι ιδανικές για δώρο, καθώς αυτές οι κάρτες είναι σχεδιασμένες αποκλειστικά για την εταιρεία μας από την ταλαντούχα ομάδα μας.

Ταξίδια, τάσεις της μόδας και στυλ είναι οι αρχές της εταιρείας Orelia. Τα ταξίδια, οι τάσεις της μόδας και το στυλ είναι η καρδιά αυτής της εταιρείας. Από πολυσύχναστες αγορές και ηλιόλουστες παραλίες μέχρι τις πιο μεγάλες πρωτεύουσες της μόδας και τα πιο σπάνια μέρη της Αγγλίας. Αυτό κάνει κάθε μας συλλογή πραγματικά αυθεντική. Κάθε σεζόν, αναζητούμε επιμελώς τις τάσεις στα χρώματα, στις πασαρέλες καθώς και τα χρώματα στις χάντρες, προτού δημιουργήσουμε μια όμορφη συλλογή. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είμαστε τελειομανείς…

Website:
https://www.orelia.co.uk/
Social Media:

Join our newsletter

Ακολουθήστε μας στο mmshowroom


Ακολουθήστε μας στη dyrberg/kern

Like us on Facebook


mmshowroom 1996 - 2021 All rights Reserved.